Klockmaster | Stockholm

Fältöversten: 08 - 661 61 92

Varukorgen är tom

 

Exklusiva klockor med en lång historia 

Drömmer du om att få köpa en Clifton Baumatic från Baume & Mercier eller en Monaco från Tag Heuer? Det är det många som gör, och vissa sparar i flera år för att göra sin outfit och status komplett. Man kan fråga sig varför just vissa klockmärken har fått en sådan hög status, men klockor som Baume & Mercier, Oris och Tag Heur har inte bara en helt enastående kvalitet och hantverk, de bär också på en lång historia. Ta exempelvis varumärket Baume & Mercier, ett klockmärke som har funnits ända sen 1830-talet och anses vara en av världens finaste klockor där du inte behöver förstå tekniken bakom för att uppskatta dess skönhet.  

Investera i en exklusiv och lyxig klocka 

Till skillnad mot lågprisklockor har exklusiva klockor ett riktigt bra andrahandsvärde, vissa klockor ökar till och med i värde med åren. Rolex har flera modeller som är passande att investera i för en värdeökning på lång sikt. I många av Klockmasters butiker finns möjlighet att investera i en pre owned exklusiv klocka med en historia bakom sig. För många är ovetskapen att inte veta historien bakom klockan det som lockar allra mest, vad har klockan varit med om under alla åren på olika personers handleder och vad har den fått uppleva?    

Hitta din nya klocka här på Klockmaster.se eller besök någon av våra butiker.

Exklusiva klockor

För dig som värdesätter en lyxig klocka av hög kvalité. Klockan visar inte bara tiden utan för många definierar den också vem man är. Med en exklusiv klocka på handleden kan du berätta för världen vem du är och vad du värderar. Vi på Klockmaster erbjuder ett stort utbud för att alla ska kunna hitta klockan med stort K.

Se alla artiklar

Klockor för alla tillfällen
Klockmaster Fältöversten Stockholm ligger i gallerian Fältöversten vid Karlaplan. Vi har auktoriserad serviceverkstad. Vi utför batteribyten med tryckprovning på de flesta märken.

NYHETSBREV

FÖLJ OSS

Copyright © 2023 Watchmarket AB och Klockmaster Stockholm  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart