Klockmaster | Stockholm

Fältöversten: 08 - 661 61 92

Varukorgen är tom

 

3 Tips vid köp av en klocka

För att underlätta ditt beslut i vilken klocka som är rätt för dig eller din partner har vi samlat ihop tre tips för att göra ditt val lite enklare.

Vad ska klockan vara till för? 

Är du ute efter en klocka med flertal funktioner så som ta emot samtal, GPS eller hålla koll på pulsen. Ska klockan ha en slittålig kvalitet med vattentät funktion som tål dina äventyr när du dyker eller är ute och vandrar. Eller är det helt enkelt en klocka som bara visar tiden och är snygg till din outfit som är det viktigaste. Detta kan vara en av de svåraste valen då många vill kombinera både funktionen och en snygg design.

Vilket klockmärke är rätt för dig? 

Beroende på vilken eller vilka funktioner som du tänkt att klockan ska erhålla kan valet av märke bli mer begränsat. Är det en klocka med många tekniska funktioner så är klockor från Garmin, Michael Kors eller Head att rekommendera. Är du däremot ute efter en snygg kvalitetsklocka som du kan bära till vardags kan vi rekommendera klockor från Certina, Tissot eller Casio.

Är det priset som avgör? 

Priset på klockan bör vara ett sekundärt beslut, då klockan i sig ska ha den designen och funktionaliteten som du efterfrågar, även fast det kanske inte är så för alla. Att köpa en klocka är för många en självklarhet att komplettera sin outfit med, medan andra kräver mer tekniska funktioner i vardagen eller i sitt arbete. För många är det oberoende av vilket klockmärke de faller för, det är ju funktionen och kvalitén i klockan som man vill åt, medan för andra så är klockmärket det enda som spelar roll. Beroende på vilket klockmärke eller funktionalitet som man faller för kan priset skilja sig, oavsett vad så vill man att sin investering ska vara väl försäkrad. Hos oss på Klockmaster ingår det alltid 12 månaders allriskförsäkring.

Hör av dig till oss på Klockmaster så hjälper vi dig att hitta rätt klocka!

Dags att köpa klocka?

Att köpa en klocka oavsett om det är till sig själv eller en julklapp till någon annan är för många en stor affär. Främst för att hitta klockan som känns så där helt rätt vad det gäller både märke, stil och pris inte alltid är så lätt. Vi på Klockmaster har snygga klockor av hög kvalitet för både dam, herr och barn i flera prisklasser för att passa allas plånböcker. Vi har för att underlätta ditt beslut sammanställt tips som ska leda dig till rätt klocka.

Se alla artiklar

Klockor för alla tillfällen
Klockmaster Fältöversten Stockholm ligger i gallerian Fältöversten vid Karlaplan. Vi har auktoriserad serviceverkstad. Vi utför batteribyten med tryckprovning på de flesta märken.

NYHETSBREV

FÖLJ OSS

Copyright © 2023 Watchmarket AB och Klockmaster Stockholm  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart